Ko je Ilija Trbović?

Sa dvadesetogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama, poseduje veliko iskustvo u različitim segmentima poslovanja. Kao dugogodišnji direktor marketinga u različitim kompanijama i oblastima poslovanja, bio je uključen u sve poslove vezane za istraživanje tržišta, kreiranje, sprovođenje i kontrolu marketinških planova, budžeta i strategija prodaje, razvoj, brendiranje i pozicioniranje novih proizvoda i usluga.Tokom svoje karijere aktivno je učestvovao u radu dve marketinške agencije i jednoj izdavačkoj kući, što ga čini kompetentnim i stručnim kada je u pitanju kreiranje i upravljanje medijskim i promotivnim kampanjama, kao i rad sa marketinškim agencijama i medijskim kućama na tržištu Srbije.

Obrazovanje koje poseduje obuhvata tehničke i društveno-ekonomske nauke, sa uskom specijalizacijom (magistar) u oblasti menadžmenta poslovnih komunikacija. Sa daljim stručnim usavršavanjem je nastavio, tako da je u međuvremenu stekao Cambridge University međunarodnu diplomu iz marketinga.

Osim svakodnevnih menadžerskih poslova i zadataka, bio je angažovan i na različitim treninzima i radionicama gde je kao instruktor i predavač prenosio svoje znanje mlađim kolegama.

Poslednjih godina bavi se pružanjem konsultantskih i savetodavnih usluga u oblasti marketinških komunikacija i menadžmenta, unapređenja poslovanja, strateškog planiranja i razvoja.

Redovni je član srpskog udruženja marketinških stručnjaka SEMA.

Rođen i odrastao u Beogradu, gde i danas živi i radi.

Dodatne informacije: Ilija Trbović/Linkedin

Advertisements